Köp- och leveransvillkor

LEVERANS

Våra produkter är kylvaror men tål upp till en vecka i rumstemperatur utan att bäst-före-datumet påverkas. Leverans sker i rumstemperatur.

För att minimera risken att din beställda produkt blir liggande skickas beställd produkt på helgfria måndagar (avvikelser kan förekomma, se nätbutiken för information). Beställning lagd efter söndag kl 18 kommer att levereras först påföljande måndag. Kontakta oss gärna (info@vivobakt.se) för att undersöka möjliga andra leveransdatum!

DHL eller Postnord ansvarar för avisering till kund och deras leveransvillkor gäller. I normalfallet kommer paketet finnas för uthämtning hos ombud en eller två dagar efter att det har skickats och det åligger kunden att skyndsamt hämta ut varan. Om avisering från leveransfirman uteblir åligger det kunden att kontakta Vivobakt för hjälp med spårning.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp på: info@vivobakt.se

ÅNGERRÄTT

Eftersom våra produkter är kylvaror omfattas de inte av ångerrätt; när paketet är skickat från Vivobakt kan köpet inte ångras. Beställd men ej skickad vara kan avbeställas fram till fredag kl 16.00 veckan före leverans.

BYTEN

Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: info@vivobakt.se och beskriver problemet.

BETALNINGSALTERNATIV

- Klarna
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen